Joepie Kinderopvang Vinkel

Joepie Kinderopvang zit in de Mariaschool met een kinderdagverblijfgroep, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang.  De samenwerking met de basisschool zorgt voor een vertrouwde omgeving en alle opvang onder één dak! 

Kinderdagverblijf

0-4 jaar

Peuterarrangement

2-4 jaar

Buitenschoolse opvang

4-12 jaar

Vinkel kinderdagverblijf buiten

Samenwerking ouders

Samenwerking is voor Joepie erg belangrijk. Wij denken daadwerkelijk met ouders mee. Zo werken we met flexibele dagopvang, zijn de lijntjes kort en zorgen we ervoor dat je jouw kind met een goed gevoel naar de opvang brengt. Elke dag begint en eindigt met een persoonlijk gesprekje met jou als ouder. Gedurende de dag delen we foto’s in het schriftje en daarnaast kun je altijd even bellen om te vragen hoe het gaat met de allerkleinste onder ons. Dat is een groot voordeel van onze kleinschalige kinderopvang.

Samenwerking Mariaschool

Joepie Kinderopvang werkt nauw samen met de Mariaschool. In de Mariaschool zijn, naast het onderwijs, zowel het kinderdagverblijf, als de peuterspeelzaal en de BSO gevestigd in een vleugel van het gebouw. Alle opvang in een vertrouwde omgeving onder een dak! We overleggen vaak met de school, hanteren dezelfde thema’s als in de kleuterklassen en gaan met de peuters vast oefenen op de basisschool. Samen werken wij aan de toekomst van ieder kind. Een soepele overdracht van je kind naar basisschool is daarbij erg fijn en zorgt voor een doorlopende ontwikkelingslijn.

Samenwerking Mariaschool
Baby aandacht

Geborgenheid en veiligheid

Joepie Kinderopvang werkt met vaste gezichten op iedere groep. Kinderen voelen zich hierdoor veilig en vertrouwd. Daarnaast voelt ieder kind zich veilig door fijne groepsruimtes die speciaal zijn ingericht voor de juiste leeftijd.

We vinden het belangrijk om ieder kind veiligheid en geborgenheid te bieden zodat jouw kind zelfvertrouwen ontwikkelt. Met zelfvertrouwen kan een kind zijn eigen talenten ontdekken en ontwikkelen. Bij Joepie hoeft een vis niet te leren vliegen en een vogel niet te leren zwemmen. We hebben respect voor de eigenheid van ieder kind. 

Onze zonnetjes

Bij Joepie Kinderopvang doen wij er alles aan om onze kinderen een fijne tijd te bezorgen. Wij hebben waardering voor ieder kind hoog in het vaandel staan: “een vis hoeft hier niet te leren vliegen en een vogel niet te leren zwemmen”.

Ieder kind krijgt een gezonde voeding, wordt gestimuleerd te bewegen en maakt kennis met de natuur bij Joepie. Door flexibiliteit en maatwerk creëren wij voor zowel ouder als kind een fijne plek. Joepie vindt een goede samenwerking met alle betrokkenen van jouw kind belangrijk. Zo werken wij nauw samen met de basisscholen, zorg partners en met jou als ouder.

Ieder kind is uniek

Ruimte om te ontdekken

Flexibiliteit en maatwerk

Samenwerking

Peuterarrangement Nuland en Vinkel

Onze visie

De kinderen staan centraal en we gaan uit van een positieve benadering van ieder kind. Kinderen moeten de ruimte krijgen om zich op eigen wijze en tempo te ontwikkelen onder begeleiding en stimulans van onze leid(st)ers. Dat betekent dat wij ieder kind zien als een individueel persoon met eigen wensen, behoeften en karaktereigenschappen. Ontwikkeling komt tot stand in wisselwerking met andere kinderen en volwassenen. Het is daarom juist zo leuk om in kleine groepen te komen spelen bij Joepie en samen op ontdekking te gaan.

Kijkje nemen bij Joepie 

Joepie is gevestigd in de Mariaschool en heeft een eigen afdeling in deze basisschool. We maken gebruik van een grote speelplaats met ruimte om te spelen en ontdekken.

Heb je interesse in het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of de buitenschoolse opvang? Maak een afspraak en kom eens een kijkje nemen hoe wij werken. We beantwoorden al je vragen en denken graag met je mee.

Peuterarrangement Joepie

Tarieven

Kinderopvang is voordeliger dan je denkt. Je betaalt onder aan de streep minder omdat de overheid een flink deel meebetaalt. Hoeveel is afhankelijk van het inkomen, het aantal kinderen en de vorm van opvang. Via de belastingdienst is het mogelijk een proefberekening maken, deze website is te bereiken via de button ‘Meer informatie toeslagen Belastingdienst’. Komt je er niet uit, bel ons gerust, we kunnen samen een proefberekening maken waardoor de netto kosten snel duidelijk worden.

Inschrijven

Inschrijven Joepie kinderopvang

Heb je een keuze gemaakt?

Inschrijven kan door een afspraak te maken en een bezoek aan ons kinderdagverblijf te brengen. Daaropvolgend is er een intakegesprek.

Regel je de inschrijving liever online? Dat kan hieronder, via de button.

Onze locaties Vinkel

Kinderdagverblijf in de Mariaschool 

Adres: Brugstraat 2, 5382 JV Vinkel
LRK Nummer: 614645645
Onze groep(en): De Leeuwtjes 
Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 07:00-18:00
Telefoonnummer Leeuwtjes: 06 26 03 55 20

Buitenschoolse opvang (BSO), in De Mariaschool

Adres: Brugstraat 2, 5382 JV Vinkel
LRK Nummer: 960873521
Onze groep(en): De Joepie Club Vinkel
Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 07:00-08:30 en 14:00-18:15.
Studie- en vakantiedagen van 07:00-18:00
Telefoonnummer BSO Vinkel 06 12 46 31 87 (bereikbaar tijdens BSO tijden)

Peuterarrangement, in De Mariaschool

Adres: Brugstraat 2, 5382 JV Vinkel
LRK Nummer: 614645645
Onze groep(en): Peuterspeelzaal Vinkel
Openingstijden Maandag t/m donderdag van 08:30-12:30
Telefoonnummer PSZ Vinkel 06 12 46 31 87