Joepie Boe Kinderopvang

Joepie Boe is een agrarische kinderopvang in Heeswijk-Dinther voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Met twee kinderdagverblijfgroepen zijn we een kleinschalige organisatie waar we de lijntjes met ouders kort houden. 

Kinderdagverblijf

0-4 jaar

Ruimte om te ontdekken

Joepie Boe is een kinderopvang in een groene, natuurlijke omgeving op de boerderij van Noortje en Nico aan de rand van het dorp in Heeswijk-Dinther.

De twee groepsruimtes zijn volledig nieuw en ingericht met leerzame speelmaterialen. Met de grote ramen die op de grond beginnen, kijken we samen met de kindjes uit over het weiland en de boerderij waar de koeien rondlopen. Aan de achterkant van het gebouw hebben we een aangelegde speeltuin, zodat de kinderen hier fijn kunnen spelen in bijvoorbeeld de zandbak of met de loopfietsjes. Achter de tuin ligt een dierenweide met verschillende diertjes. Daarnaast valt er iedere dag natuurlijk ook genoeg te ontdekken op en rond de boerderij!  

Op de boerderij

Kinderen maken kennis met de natuur en de dieren op de boerderij. Ieder kind krijgt een overalletje en laarsjes aan. Ze mogen daarmee lekker vies worden doordat ze bijvoorbeeld door de plassen heen stappen en de boer gaan helpen bij de dieren.

Samen met de boer wordt er goed afgestemd wanneer we met de kindjes naar de boerderij mogen, zodat ten allen tijden een veilige situatie blijft bestaan. Kindjes gaan altijd met leidsters van hun eigen groep naar de boerderij.

.

kinderopvang Vinkel

Spelenderwijs ontwikkelen

Zowel in de binnen- en buitenruimte worden spelenderwijs activiteiten aangeboden die aansluiten op alle ontwikkelingsgebieden van het kind. Het kind krijgt bij Joepie Boe en op de boerderij de kans om op ontdekking te gaan, zelfvertrouwen op te bouwen en zichzelf te ontwikkelen.

Betrokkenheid

Wat is er nou fijner dan je kind met een goed gevoel naar de kinderopvang brengen? Wij snappen hoe fijn het is om korte lijntjes te hebben met de leidsters en een vertrouwd gevoel te hebben bij de opvang van je kind. We werken daarom met vaste gezichten op de groep en we werken nauw samen met jou als ouder.

Onze kleinschalige en flexibele kinderopvang van 0 tot 4 jaar is voor ieder kind een veilige plek om zichzelf te ontwikkelen. Bij Joepie vinden we het erg belangrijk dat ieder kind gerespecteerd wordt, zijn of haar eigen talenten kan ontdekken en op deze manier zelfvertrouwen ontwikkelt. 

Bij Joepie geloven we daarom in de volgende uitspraak: “een vis hoeft niet te leren vliegen en een vogel hoeft niet te leren zwemmen.” 

Onze zonnetjes

Bij Joepie Kinderopvang doen wij er alles aan om onze kinderen een fijne tijd te bezorgen. Wij hebben waardering voor ieder kind hoog in het vaandel staan: “een vis hoeft hier niet te leren vliegen en een vogel niet te leren zwemmen”.

Ieder kind krijgt een gezonde voeding, wordt gestimuleerd te bewegen en maakt kennis met de natuur bij Joepie. Door flexibiliteit en maatwerk creëren wij voor zowel ouder als kind een fijne plek. Joepie vindt een goede samenwerking met alle betrokkenen van jouw kind belangrijk. Zo werken wij nauw samen met de basisscholen, zorg partners en met jou als ouder.

Ieder kind is uniek

Ruimte om te ontdekken

Flexibiliteit en maatwerk

Samenwerking

Peuterarrangement Nuland en Vinkel

Onze visie

De kinderen staan centraal en we gaan uit van een positieve benadering van ieder kind. Kinderen moeten de ruimte krijgen om zich op eigen wijze en tempo te ontwikkelen onder begeleiding en stimulans van onze leid(st)ers. Dat betekent dat wij ieder kind zien als een individueel persoon met eigen wensen, behoeften en karaktereigenschappen. Ontwikkeling komt tot stand in wisselwerking met andere kinderen en volwassenen. Het is daarom juist zo leuk om in kleine groepen te komen spelen bij Joepie en samen op ontdekking te gaan.

Kijkje nemen bij Joepie 

Heb je interesse in ons agrarische kinderdagverblijf? Maak een afspraak en kom eens een kijkje nemen hoe wij werken. We beantwoorden al je vragen en denken graag met je mee.

Nuland kinderopvang

Tarieven

Kinderopvang is voordeliger dan je denkt. Je betaalt onder aan de streep minder omdat de overheid een flink deel meebetaalt. Hoeveel is afhankelijk van uw inkomen, het aantal kinderen en de vorm van opvang. Via de belastingdienst kun je een proefberekening maken, deze website is te bereiken via de button ‘Meer informatie toeslagen Belastingdienst’. Komt je er niet uit, bel ons gerust, we kunnen samen een proefberekening maken waardoor de netto kosten snel duidelijk worden.

Inschrijven

Heb je een keuze gemaakt? 

Inschrijven kan door een afspraak te maken en een bezoek aan ons kinderdagverblijf te brengen. Daaropvolgend is er een intakegesprek.

Regel je de inschrijving liever online? Dat kan hieronder, via de button.