Joepie Kinderopvang Nuland

Joepie Kinderopvang is gevestigd in Nuland met een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. Met leuke en uitdagende speeltuinen gaat ieder kind spelenderwijs op ontdekking. Dat is nog eens genieten!

Kinderdagverblijf

0-4 jaar

Peuterarrangement

2-4 jaar 

Buitenschoolse opvang

4-12 jaar

Betrokkenheid

Wat is er nou fijner dan uw kind met een goed gevoel naar de kinderopvang brengen? Wij snappen hoe fijn het is om korte lijntjes te hebben met de leidsters en een vertrouwd gevoel te hebben bij de opvang van uw kind. We werken daarom met vaste gezichten op de groep en we werken nauw samen met u als ouder.

Onze kleinschalige en flexibele kinderopvang van 0 tot 12 jaar is voor ieder kind een veilige plek om zichzelf te ontwikkelen. Bij Joepie vinden we het erg belangrijk dat ieder kind gerespecteerd wordt, zijn of haar eigen talenten kan ontdekken en op deze manier zelfvertrouwen ontwikkelt.  

Samenwerking basisschool

Joepie Kinderopvang werkt nauw samen met basisschool De Hoogakker in Nuland en dat is ook voor ieder kind erg fijn. Bij het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal werken we met dezelfde thema’s als in de kleuterklassen en gaan we met de peuters vast oefenen op de basisschool. We zorgen voor een warme overdracht van uw kind naar de basisschool zodat uw kind een fijne start heeft. 

Iedere dag worden kindjes op het schoolplein opgehaald om mee naar de BSO in de Hazenkamp te gaan. We lopen met de kindjes naar de Hazenkamp en luisteren naar alle verhalen van de dag onder het genot van fruit en een koekje. Bij de Joepie BSO zorgen onze vaste leid(st)ers vervolgens voor een leuke middag met onder andere aanbod in sport en spel, creativiteit en techniek. Er is daarnaast genoeg spelmateriaal binnen en buiten om lekker vrij te spelen en spelenderwijs op ontdekking te gaan. 

Spelenderwijs ontdekken

Met een ruime speeltuin of speelplaats bij zowel het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal als de BSO hebben we veel buitenruimte om ook buiten lekker op ontdekking te gaan. Iedere dag gaan we met alle kinderen naar buiten als het weer het toelaat. Een paar regendruppeltjes zijn we overigens ook niet bang voor. Naast de buitenspeelruimte hebben we ook in de groepsruimtes binnen leuk en uitdagend speelmateriaal voor alle leeftijden. Op deze manier wordt de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van ieder kind gestimuleerd. 

Onze zonnetjes

Bij Joepie Kinderopvang doen wij er alles aan om onze kinderen een fijne tijd te bezorgen. Wij hebben waardering voor ieder kind hoog in het vaandel staan: “een vis hoeft hier niet te leren vliegen en een vogel niet te leren zwemmen”.

Uw kind krijgt gezonde voeding, wordt gestimuleerd te bewegen en maakt kennis met de natuur. Door flexibiliteit en maatwerk creëren wij voor zowel ouder als kind een fijne plek. Joepie vindt een goede samenwerking met alle betrokkenen van uw kind belangrijk. Zo werken wij nauw samen met u als ouder, de basisscholen en zorgpartners. 

Ieder kind is uniek

Ruimte om te ontdekken

Flexibiliteit en maatwerk

Samenwerking

Onze visie

De kinderen staan centraal en we gaan uit van een positieve benadering van ieder kind. Kinderen moeten de ruimte krijgen om zich op eigen wijze en tempo te ontwikkelen onder begeleiding en stimulans van onze leid(st)ers. Dat betekent dat wij ieder kind zien als een individueel persoon met eigen wensen, behoeften en karaktereigenschappen. Ontwikkeling komt tot stand in wisselwerking met andere kinderen en volwassenen. Het is daarom juist zo leuk om in kleine groepen te komen spelen bij Joepie en samen op ontdekking te gaan.

Peuterarrangement Nuland en Vinkel
Nuland kinderopvang

Kijkje nemen bij Joepie 

Heeft u interesse in het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of de buitenschoolse opvang? Maak een afspraak en kom eens een kijkje nemen hoe wij werken. We beantwoorden al uw vragen en denken graag met uw mee.

Tarieven

Kinderopvang is voordeliger dan u denkt. U betaalt onder aan de streep minder omdat de overheid een flink deel meebetaalt. Hoeveel is afhankelijk van uw inkomen, het aantal kinderen en de vorm van opvang. Via de belastingdienst kunt u een proefberekening maken, deze website is te bereiken via de button ‘Meer informatie toeslagen Belastingdienst’. Komt u er niet uit, bel ons gerust, we kunnen samen een proefberekening maken waardoor de netto kosten snel duidelijk worden.

Inschrijven

Heeft u uw keuze gemaakt? 

Inschrijven kan door een afspraak te maken en een bezoek aan ons kinderdagverblijf te brengen. Daaropvolgend is er een intakegesprek.

Regelt u de inschrijving liever online? Dat kan hieronder, via de button.