Visie van Joepie

Ieder kind is uniek

Joepie biedt kwalitatief goede opvang om kinderen optimale kansen te bieden om zich te ontwikkelen in een vrolijke, veilige en leerzame omgeving. Wij werken kleinschalig en vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Ieder kind is uniek!

Spelenderwijs stimuleren wij de ontwikkeling van het kind en sluiten daarbij aan bij de behoefte en belangen van het individuele kind. We doen er alles aan om de kinderen een fijne tijd te bezorgen en hebben waardering voor ieder kind hoog in het vaandel staan.

“Bij Joepie hoeft een vis niet te leren vliegen en een vogel niet te leren zwemmen”

Betrokkenheid visie
Betrokkenheid Joepie

Betrokkenheid

Ieder kind zit in een vaste stamgroep met vaste leidsters, wat zorgt voor een vertrouwde en veilige omgeving. Je kind krijgt een mentor waar je al jou vragen aan kan stellen. We weten hoe fijn het is om soms een luisterend oor te hebben en een betrokken leidsters die met je mee denkt.

Daarnaast is maatwerk bij Joepie het uitgangspunt. We bieden flexibele opvang door te werken met dagdelen en flexibele contracten. Joepie probeert zo een betrokken partner te zijn voor ouders en kind.

Vier zonnetjes

Bij Joepie doen wij er alles aan om onze kinderen een fijne tijd te bezorgen. Wij hebben waardering voor ieder kind hoog in het vaandel staan: “een vis hoeft hier niet te leren vliegen en een vogel niet te leren zwemmen”.

Ieder kind krijgt een gezonde voeding, wordt gestimuleerd te bewegen en maakt kennis met de natuur bij Joepie. Door flexibiliteit en maatwerk creëren wij voor zowel ouder als kind een fijne plek. Joepie vindt een goede samenwerking met alle betrokkenen van jouw kind belangrijk. Zo werken wij nauw samen met de basisscholen, zorg partners en met jou als ouder.

Ieder kind is uniek

Ruimte om te ontdekken

Flexibiliteit en maatwerk

Samenwerking

Kwaliteit en veiligheid

Veiligheid en kwaliteit van onze opvang staat bij ons voorop. Goed opgeleide, gemotiveerde en betrokken medewerkers zijn hierbij belangrijk. Elke medewerker is gescreend en in het bezig van een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG). Ook beschikken medewerkers over een kindgericht EHBO diploma en zijn er altijd BHV-ers aanwezig. 

Op alle locaties wordt gewerkt volgens het VIER-ogen principe. Dit betekent dat er altijd twee medewerkers aan het werk zijn op een locatie.

Onder de button ‘Rapporten en documenten’ staat aanvullende en relevante informatie. Evenals downloads over veiligheid en kwaliteit, zoals de rapporten van de jaarlijkse controles van de GGD. 

Inschrijven Joepie kinderopvang