Kinderdagverblijf Joepie

Joepie heeft in Nuland, Vinkel en Heeswijk-Dinther kinderdagverblijf locaties voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Nuland

 

Vinkel

 

Heeswijk-Dinther

 

Joepie kinderdagverblijf Vinkel en Nuland

Een dagje bij Joepie KDV

In de ochtend wordt ieder kind en ouder persoonlijk begroet en is er een overdracht. Iedere baby houdt bij Joepie het eigen eet- en slaapritme van thuis aan, dit gaat in goed overleg met de ouders. Vanaf de peuterleeftijd wordt er steeds meer meegedaan aan de vaste dagindeling. Rond 10:00 genieten de kindjes van een stukje fruit, om 11:30 wordt er een gezonde lunch gegeten en om 15:00 bieden we heerlijke groente aan. 

Gedurende de dag worden er verschillende activiteiten aangeboden waarin kinderen zich kunnen ontplooien en hun talenten ontdekken. Zodra het even kan, gaan we lekker naar buiten of met zijn allen de natuur in. Aan het einde van de dag is er weer een persoonlijke overdracht naar de ouder. In deze overdracht wordt de dag doorgenomen.

Liefdevolle aandacht

Met liefdevolle aandacht en vaste gezichten op de groep wordt uw kind in een vertrouwde omgeving opgevangen. Op de groep geven we veel aandacht en liefde aan alle kinderen. Onze medewerkers gaan liefdevol om met zowel de kindjes als de ouders. Het is voor ons erg belangrijk dat zowel de ouders als de kinderen zich prettig voelen en de ouders met een goed gevoel hun kinderen aan ons kunnen overdragen. Er is extra aandacht voor de allerkleinsten die bij ons zijn. Alle baby’s hebben hun eigen behoefte en verdienen tijd en aandacht.  Ieder kind ontwikkelt en ontplooit zichzelf in zijn/haar eigen tempo. Er is genoeg tijd om lekker te knuffelen, vrij te spelen en op onderzoek uit te ga.

Baby aandacht
Peuter Joepie

Vroeg- en voorschoolse educatie (VVE)

Ieder kind ontwikkelt en ontplooit zichzelf in zijn/haar eigen tempo. Er is genoeg tijd om lekker te knuffelen, vrij te spelen en op onderzoek uit te gaan. We hebben muziek en dansactiviteiten, ook knutselen we graag iets met de kleintjes. Natuurlijk gaan we ook elke dag naar buiten om te spelen in onze ruime tuin.

We dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen met behulp van het VVE programma ‘Uk en Puk’. Dit sluit aan bij het programma op de basisscholen.

Met Uk en Puk werken we met thema’s die om de 6 weken wisselen. Bij elk thema wordt er nieuw en uitdagend spelmateriaal aangeboden aan de kinderen en betrekken we de ouders via een nieuwsbrief.

Tarieven

Kinderopvang is voordeliger dan je denkt. Je betaalt onder aan de streep minder omdat de overheid een flink deel mee betaalt. Hoeveel is afhankelijk van het inkomen, het aantal kinderen en de vorm van opvang. Via de belastingdienst is het mogelijk een proefberekening maken, deze website is te bereiken via de button rechts. Kom je er niet uit, bel ons gerust, we kunnen samen een proefberekening maken waardoor de netto kosten snel duidelijk worden.

Inschrijven

Inschrijven Joepie kinderopvang

Heb je een keuze gemaakt? 

Inschrijven kan door een afspraak te maken en een bezoek aan ons kinderdagverblijf te brengen. Daaropvolgend is er een intakegesprek.

Regel je de inschrijving liever online? Dat kan hieronder, via de button.