Joepie BSO

Joepie Kinderopvang heeft een BSO locatie in Nuland in d’n Hazenkamp en in Vinkel in de Mariaschool.

Nuland

 

Vinkel

 

Joepie club bso

De Joepie club

Onze (flexibele) buitenschoolse opvang richt zich op de vrije tijd van kinderen van 4 tot en met 13 jaar oud. De BSO zorgt voor ontspanning van je kind na inspanning op school. De BSO is geopend in de ochtend voordat de school begint. We lopen dan met de kinderen gezamenlijk naar school en zorgen dat alle kindjes met een goed gevoel de schooldag beginnen. Na school worden alle kinderen opgehaald door onze leid(st)ers. We lopen gezellig met zijn allen naar de BSO locatie waar de middag op de BSO begint met fruit, een koekje en water. Nadat iedereen klaar is met eten, drinken en het vertellen van de verhalen van die dag, gaan de kinderen spelen. Later in de middag wordt er vla gegeten en water gedronken. Aan het einde van de middag worden alle kinderen weer opgehaald en is er een persoonlijke overdracht naar de ouders.   

Aanbod voor ieder kind

Ieder kind is uniek en dat is maar goed ook. We vinden het belangrijk dat ieder kind een eigen inbreng heeft in wat het gaat doen. In tegenstelling tot op school, waar het programma en de groepssamenstelling relatief vast ligt, is er bij ons ruimte en vrijheid om te spelen met ieder kind en al het spelmateriaal. De ruimtes zijn ingericht met verschillende speelhoeken en er is een grote tuin. Enkele dagen in de week gaan we met kinderen naar de gymzaal waar leuke sport en spel activiteiten worden gedaan. Daarnaast bieden we dagelijks activiteiten aan rond een bepaald thema. Dit thema verandert iedere twee maanden. We hebben al leuke thema’s gehad zoals ‘Superhelden’ en ‘Moddermaand’. Je wordt geïnformeerd over het thema en de bijbehorende activiteiten door middel van een nieuwsbrief. In de vrije tijd op de BSO staan de sociale contacten, de emotionele ontspanning, de lichamelijke beweging en het plezier voorop.

Buitenschoolse opvang

Tarieven

Kinderopvang is voordeliger dan je denkt. Je betaalt onder aan de streep minder omdat de overheid een flink deel mee betaalt. Hoeveel is afhankelijk van je inkomen, het aantal kinderen en de vorm van opvang. Via de belastingdienst kun je een proefberekening maken, deze website is te bereiken via de button rechts. Kom je er niet uit, bel ons gerust, we kunnen samen een proefberekening maken waardoor de netto kosten snel duidelijk worden.

 

Inschrijven

Joepie buitenspelen BSO

Heb je een keuze gemaakt?

Inschrijven kan door een afspraak te maken en een bezoek aan ons kinderdagverblijf te brengen. Daaropvolgend is er een intakegesprek.

Regelt je de inschrijving liever online? Dat kan hieronder, via de button.